BETA
0
Връзка с Фейсбук
Начало
Империята на Времето, Том 1

Империята на Времето, Том 1

В наличност: На склад

14,00 лв.
Брой:
    • Страници: 272
    • Тегло: 310 гр.
    • В наличност: Да

Описание

Само при нас поръчайте книгата с автограф от автора.

Дали повторенията в историята са съвпадения?...
Будистки монах, който се преражда през 75 години, и дори сега мумията му съдържа живот… Царе и императори с еднакви имена и съдби, които са като близнаци, макар че са родени през различни векове… Империи и династии, които повтарят един и същи модел, сякаш са хванати в някакъв неумолим капан на времето, от който не могат да се отскубнат… Пророци и учени, революционери и предатели, диктатори и шпиони, светци и завоеватели – това са част от героите, между които авторът намира свързваща нишка. И всичко това на фона на любопитни подробности за книгопечатането, кокаина, златото, тероризма, иконите, картите и, разбира се, календарите.
Освен удоволствието от четенето, тази книга ще ви изненада с необичайното си съдържание и подход. Написаното не е нито чиста история, нито чиста литература. Но то не е и литературна мистификация – почти всички събития, личности и дати са абсолютна историческа истина. Разказите и есетата за различните епохи и места се преплитат в странен пъзел, в който се откроява цикличността на Времето.

Up-sell products
Виновните
Кървава целувка - книга 1 (Наследството на черния кинжал)
Комплект от три книги от поредицата "Българската история в 100..."
Шифърът на Леонардо - адаптация за млади читатели

Пламен Иванов

Пламен Иванов Пламен Иванов е завършил история и философия и използва богатата си палитра от знания, за да създаде нестандартни теории Още...

Книги от автора