BETA
0
Връзка с Фейсбук
Начало
Комплект от три книги от поредицата "Българската история в 100..."

Комплект от три книги от поредицата "Българската история в 100..."

В наличност: На склад

43,70 лв.
Брой:
    • Корица: мека
    • Страници: 288 + 328 + 224
    • ISBN: 9786191870400/0059/0103
    • В наличност: Да

Описание

Комплектът включва три книги от поредицата „Българската история в 100...“.

„Българската история в 100 личности“ е първа част от научнопопулярна поредица, издавана от издателство "БГ Учебник". Тя е посветена на 100 личности, допринесли за развитието на страната ни от VII век до наши дни - владетели, политици, военни, творци, учени и спортисти. В нея са представени както популярни личности, така и по-малко известни и дори напълно забравени хора, а единственото общо между всички тях е следата, която са оставили в българската история.

„Българската история в 100 събития“ е втора част от научнопопулярната поредица. Посветена е на 100 събития, случили се в страната ни или пряко свързани с нея, от VII век до наши дни. Включени са както конкретни събития, така и цели процеси: някои от тях по-популярни, а други малко известни, но всички – оставили следа в българската история.

Книгата „Българската история в 100 дестинации“ е трета част от поредицата. Тя е продължение на първите две и в нея са представени 100 исторически дестинации. Включени са разнообразни места, свързани с родната история – от градове и села през крепости и манастири до музеи и природни забележителности.

Към книгата има 100 стикера, всеки от които може да бъде залепен на страницата на съответната дестинация, когато бъде посетена.  

Up-sell products
Ти си следващият
Българската история в 100 дестинации
Писма от България

Иван Кънчев, Ивомир Колев, Марио Мишев

Иван Кънчев, Ивомир Колев, Марио Мишев Иван Кънчев, Ивомир Колев и Марио Мишев са студенти в СУ "Св. Климент Охридски" и са част от екипа на "Българска история Още...

Книги от автора