BETA
0
Връзка с Фейсбук
Начало
Затъмнение

Затъмнение

В наличност: На склад

21,90 лв.
Брой:
  • Корица: твърда
  • Страници: 640
  • Размер: 20,5 х 13,2 см.
  • Тегло: 592 гр.
  • ISBN: 978-954-270-335-8
  • В наличност: Да

Описание

Третата книга от поредицата е издадена в САЩ на 7 август 2007 година."Затъмнение" не само успява веднага да заеме първо място в класацията на "Ню Йорк Таймс" за най-продавани книги, но и се задържа там цели 50 седмици. Останалото е история.

Милиони верни читатели на една красива приказка за вечната любов. История стара като света - като тази на Ромео и Жулиета или Хийтклиф и Кати. Стефани Майър омагьосва читателите си със силата на една любов, предопределена да живее вечно. Разликата е, че сагата за безсмъртния вампир и смъртното момиче придава друг смисъл на Вечността.

Защото "Затъмнение" е история за неизбежния избор, за паралелните измерения, за границите между възможния живот и невъзможната любов. Всичко започва там, където свършва "Новолуние". Бела отново е с Едуард, повярвала най-после във възможността той да я обича. Но опасността не закъснява - серия кръвожадни убийства в Сиатъл, непознат посетител и... заплахата от нова рана вътре в сърцето ѝ.

Възможно ли е една всепоглъщаща любов да оставя място за друга? Какво означава живот и какво смърт, когато в уравнението се намеси вечността? Нима естественото би могло да съществува в един населен със свръхестествено свят?

Отговорите в "Затъмнение".

Up-sell products
Скитница
Кръвожадност
Душата на императора
Хари Потър и Философският камък - книга 1 (илюстровано издание)

Стефани Майър

Стефани Майър Американската писателка Стефани Майър е родена на 24 декември 1973 година. Името е свързано с превърналата се в хит поре Още...

Книги от автора