BETA
0
Връзка с Фейсбук
Начало

Реалити звезда издава книга

kardashian

Популярната реалити звезда Ким Кардашиян подготвя фотокнига, която ще съдържа подбрани нейни снимки и ще носи заглавието „Selfish“. Очаква се изданието да излезе през април 2015 година и да струва приблизително около 20 долара.

Кимбърли Ноуъл Кардашян, по-известна просто като Ким, е родена на 21 октомври 1980 година. Американката се превръща в телевизионна знаменитост, изявява се като актриса, модел, а заедно със сестрите си развива различни бизнес идеи в сферата на модата. Тя е популярно лице от реалити предаването “Keeping up with the Kardashians” по телевизия E!, където участва със семейството си, както и от производните на нея програми като “Kourtney and Kim take New York”.

Кардашян е съпруга на рапъра Кание Уест. За рождения му ден му подготвя нестандартен подарък – книга с полароидни снимки. Това я вдъхновява да издаде и фотокнига, в която да подбере най-добрите си селфита и която почитателите ú ще могат да си закупят. „Подаръкът се оказа толкова готин, че решихме да направим книга със селфита. Всяко момиче обича да се снима пред огледалото“ – споделя Ким.

Източник: lifestyle.bg, wikipedia.org

Снимка:.cross.bg

Коментирайте